EM i Paris:)

Da var EM i Paris gjennomført!!!

Endelig var det tid for EM som vi har ventet på så lenge!!!  Hoppingen var på lørdag morgen kl 09.05!! Det er tidlig..  Innendørssesongen har ikke akkurat gått som planlagt. Har hatt noen resultat som ikke er til å skryte av, og følt at ting ikke helt har stemt. Treningen i vinter har vært veldig bra, men har ikke klart å omsette det til tilløpet mitt, enda..:) Dermed så har jeg kjørt ett tilløp de første konkurransene, men bytta dette rett før EM da jeg fant ut at det gamle ikke funka på NM. For ikke å gå inn på for mye tekniske detaljer så har jeg gjort om på ganske mye, og fikk kjørt dette 2 treninger før EM. Hadde dermed ikke testet dette ut i konkurranse. Jeg endte opp på 12.plass med 1.89 der 8 stk gikk til finale. Det er 8 som går videre til finale innendørs, og 12 utendørs.

(meget konsentrert før konkurransen..)

Selvfølgelig vil jeg hoppe høyere enn det!! Og komme høyere på resultatlista!! MEN det som var veldig ok med denne konkurransen, er at jeg for første gang siden juni 2010 har hatt bittelitt kontroll i et tilløp!! Da har jeg klare arbeidsoppgaver å jobbe med til sommersesongen!!! Gleder meg veldig mye faktisk:D:D:D

Dessuten tok Christina Vukicevic bronse på 60m hekk med tiden 7.83!!! Det er en helt sinnsyk tid!!!! NM på 60m FLATT (altså uten 5 hekker i veien) ble vunnet på 7.72 for å sammenligne..(Ezinne var ikke med) ikke minst like mye gratulerer til Ezinne som løp inn til bronse på 60 m med tiden 7.20!!! Stolte av dere jenter:D

Paris har jeg ikke vært siden ungdoms-OL i 2003. Vi rakk en liten shoppingtur på Champs Elysee også:) Banketten var på selveste EuroDisney:)

Glade shoppingjenter:)

Triumfbuen

Champs Elysee

Noe må man trøste seg med når det ikke ble finale…:)

Klare for bankett:)

Disneeeeeeeey:)

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

3 kommentarer til EM i Paris:)

  1. Mamsen sier:

    Artig å lese om de flotte opplevelsene du har hatt i Paris. I morgen kommer jeg og besøker deg :-)

  2. Rakel sier:

    Artig ja :) Kor fin dåkkår va på bankettn :) Du e FLINK!

  3. Stein Myhrvold sier:

    Vi på Politihøgskolen og Norges Politiidrettsforbund er også stolte av dine resultater. Stå på videre. Fint å se at noen klarer å kombinere studier og idrett.

Legg igjen et svar

Din e-post vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>