EM og Paris, here I come;)

Snart er jeg på vei til Paris og EM innendørs i friidrett!:) Vi har avreise på onsdag. Jeg og de andre norske jentene hopper lørdag morgen kl. 09.05!!!!

Etter NM i Trondheim har jeg fått trent veldig bra. Vi har hatt full fokus på EM og jobbet hardt med de tingene som har manglet tidligere i sesongen. Det har jo ikke gått veldig bra tidligere, og med beste resultat på 1.89 er jeg sulten å meeeeeeeeer:)

Det er vel ingen hemmelighet at tilløpet mitt ikke fungerte på den måten som jeg ville tidligere i vinter, og dermed har jeg lagt om til et helt nytt som jeg har testet på to treningsøkter. Det er blitt mye bedre!:) Så nå gleder jeg meg. Og jeg vet at om det ikke blir bra nå med det første, så har vi knekt noen yrkeskoder slik at det iallefall blir bra til sommern;)

Skole, hva er det… Snakkes i Pariiiiiiiiiiiiiiiiiiiis:D

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

4 kommentarer til EM og Paris, here I come;)

  1. Stine 2 sier:

    vil også väre meeeeeeeeed…..
    Lykke til älskling!

  2. underbordsfis sier:

    Lykke til, parisjenten! :) Stine 2, savner deg litt kjenner eg! Burde stikke på treningsleir sammen! ^^ much love stiner!

Legg igjen et svar

Din e-post vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>