NM i Trondheim

Da er det søndagskveld og NM i Trondheim er unnagjort!!

Det var vel knytta en del spenning opp imot denne høydekonkurransen i år. Tonje Angelsen hadde hoppa 1.88, det samme som Øyunn Grindem i innendørssesongen. Jeg var vel NM`s wildcard som hadde hoppa beskjedne 1.82 etter nyttår.

Skal innrømme at jeg ikke har hatt den beste oppladningen til NM i år med sykdom og nakkekluss, men det kan jo også godt tenkes at jeg hadde godt av en uke på sofaen. Det tror jeg faktisk!:)

Nå er jeg en litt kravstor person som muligens setter litt for høye krav til meg selv, men kan ikke innrømme at jeg er spesielt imponert over min egen hopping i dag. Ja, jeg fikk et OK resultat og satt årsbeste med 7 cm, men det sier bare noe om hvor dårlig jeg har hoppa tidligere i år:P Det er greit å hoppe 1.89 uten å ha ett eneste hopp som egentlig var bra, eller i nærheten av å føles bra. Sånn er det noen ganger, så har litt å jobbe med fram mot EM i Paris innendørs!

Det er greit å vite at EM kravet er i boks, så jeg slipper å tenke mer på det i disse eksamenstider!:)

Ære til Tonje Angelsen som fikk fullklaff og perset seg til 1.91 og dermed ble årets norgesmester innendørs, grattis!!:) Men ikke søren om hun får ta fra meg den tittelen utendørs…..;) Jeg liker ikke tape..:P Jeg kom på 2. med 1.89 og min gode venn Øyunn Grindem kom på 3. med 1.87. Aldri har det vært en så god norsk høydekonkurranse på damesiden. Det med “norges beste høydehopper” fra framsiden av denne bloggen tar jeg bort dersom jeg også blir slått på NM utendørs, da det er det som virkelig teller…;)

Det som skulle bli 3 NM gull i helga ble til ett sølv..:P Jeg var med på høyde u\tilløp på lørdag. Jeg nullet dessverre ved å rive 3 ganger på åpningshøyden. Derfor satt jeg hjem hele lørdagskveld for å pleie selvtilliten som hadde fått seg en knekk. Hadde også planer om å være med på lengde u\tilløp der planen var å prøve å ta norgesrekorden på 2.92. Den konkurransen gikk samtidig med høyden min, men har alltid fått lov til å hoppe et hopp etter konkurransen var ferdig. Det fikk jeg ikke i år… det stod noen sure menn og sa jeg ikke fikk hoppe. Jeg gikk hjem med en litt hes stemme etter å ha gitt fra meg noen kraftsalver..:P

Jeg hadde min kjære familie på tribunen, en super heia-gjeng!!

Her er verdens beste storesøster:)

Lovte forresten å skrive litt om forrige konkurranse. Hoppet 1.82, pronto. Tekniske feil.

Slik ser det forresten ut når jeg lander på flyplassen i utlandet.Her står skyssen min.. ganske greit;)

Tok en liten gåtur sammen med Jesse Williams, her ser han seg selv på en stor plakat midt på torget:)

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

En kommentar til NM i Trondheim

  1. Guro sier:

    Heier på det Stine Kufis!! gow gow gow

Legg igjen et svar

Din e-post vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>