sykdom + nakkeproblemer + HVILE= konkurransetid igjen:D

Den siste tiden har vært litt turbulent i min lille verden..:)

Jeg hadde tenkt å være med på konkurranse sist helg, men ble dessverre syk.. Mandag gikk jeg hjem fra skolen med feber og ble liggende på sofaen:S Der ble jeg liggende helt utslått til onsdag, da jeg fikk besøk av min kjære mor som hadde jobb i Oslo! INGENTING er som å ha mor på besøk når man er febersyk!!<3

Hun kom med det brilliante forslaget: “Du Stine, du kanj da itj ligg her å vårrå syk ilein. Nei, no bli du med t trøndelag”. Og det ble jeg! Så nå har jeg blitt dulla frisk i trøndlag. 7 dager uten trening er ikke gøy!!  Målte puls på 195 etter et høydehopp på søndagstreningen. Kaller man ikke det her toppidrett, så vet ikke jeg..:P Men nå har jeg dermed dratt på tur til Slovakia for å hoppe konkurranse imorgen, onsdag:)

Er nervøs for nakken bare, har slitt med en evig kink som jeg hopper opp til det verre hver gang jeg hopper. Lander jo selvfølgelig på nakken når jeg lander på madrassen, men får håpe den ikke låser seg den her gangen..:)

Har det fint her i Slovakia, og gleder meg til imorgen:)

Har tatt noen bilder, men får ikke kontakt med nettet her via tlf.. så da kommer de senere:)

kommer mer info etter konkurransen imorgen..

ps. veldig glad for å kom hjem til klassen min på skolen, spes verdens beste  Daniel N. Løseth.;)

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen et svar

Din e-post vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>