2. konkurranse Hustopece- Tsjekkia

For de som ikke vet hvem dette er, det burde dere!!:P Det er Javier Sotomayor som har verdensrekorden i høyde for menn på 2.45.. wow..:)

Vel.. da har jeg gjennomført nok en konkurranse.. Hadde en kjempedag på idrettsbanen, alle hopp på innhopping var på gode gamle høyder, så starta på 1.80, og ble der… Det er litt irriterende når formen er der, men enten er det teknikken som spiller meg et lite puss, eller noe annet..  Ble så sinna at det kom noen ufrivillige sinna-tårer..:P Deeet har ikke skjedd siden 2004 på en konkurranse i Manheim! Men det er veien man må gå for å finne den store formen, så det kommer!:)

Har hatt noen fantastiske dager sammen med høydeeliten på turen fra Trinec til Hustopece. Blitt mye engelsk og ikke minst fingerspråk. Det er ikke mange som prater engelsk i disse landene.. :)

Må forresten legge til at det var sinnsykt nærme at vi fikk oppleve innendørsverdensrekord av Ivan Ukhov fra russland. Han forsøkte seg på 2.44. Ble litt hes i stemmen etter den konkurransen, litt ivrig bare, sinnsykt nærme! Grunnen til at jeg bruker sinnsykt så mye er fordi det var SINNSSSSYYKT:D Er så fasinerende å se på gutta som hopper, det er så høøøøyt!!

Gåtur i Hustopece

det lille torget i Hustopece

Danielle Frenkel fra Israel:) Hoppet 1.90 i konkurransen.

høydegutta på line-up

dommerpanelet

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen et svar

Din e-post vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>