1. konkurranse- Trinec, Tsjekkia

Da her jeg hatt min første konkurranse for året!

Her er arenaen vi hoppet på. Det er litt spesielt med disse stevnene, fordi det er en ren “hoppegalla”, altså bare for høydehopp. Publikum er tett på og det er veldig god stemning. Man får også velge en egen sang som man vil hoppe til som de spiller veeeldig høyt når man hopper. Musikkanlegget står i midten av banen. Alle utøverne har en egen sang. Jeg hoppet til Gigi D`agostino med I`ll fly with you. De klarte jo å velge en feil versjon av sangen også..:P

Vell.. over til resultat.. Jeg vant oppvarminga, teller ikke det for noe??:P Da konkurransen startet fikk jeg alt for dårlig plass i tilløpet, så det ble litt kluss denne gang.. Det er første konkurranse, så det er på en måte litt lov, men skull seff ønske at jeg fløy over større høyder. Ble stående med 1.81, men blir ikke stressa av den grunn. Hoppet jo høyere på oppvarmingen. Adrenalinet blir litt større når konkurransen starter og fikk dermed for dårlig plass til å jobbe i tilløpet. Jeg vet hva jeg har å jobbe med, og har en ny sjanse på lørdag i Hustopece, en annen by i Tsjekkia. Alle som var med i denne konkurransen reiser videre dit i dag.

Det er godt å være i gang med konkurranser igjen. Det store resultatet lar vente på seg til senere i sesongen…;) Hoppet 4. konkurranser i sommer fra 1.80-1.85 før jeg plutselig hoppet 1.93, så man trenger litt innkjøring i konkurranser også. Hoppet dessverre på meg en kink i nakken, så litt skeptisk på lørdagen nå. Var til en fysio i går. Har aldri vært borti en fysio som ikke finner noen muskler eller triggerpunkter i ryggen, men det var jeg nå..:P Litt nervøs til lørdagen med tanke på nakken, men får håpe den blir bedre for gleder meg allerede!!:)

Høydegutta

Jesse Williams fra USA lader opp til konkurransen.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen et svar

Din e-post vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>