Konkurranse!!

Sitter her på flyplassen en tidlig morgen i Wien.. litt trøttis etter å ha stått opp kl 04..:S

Lørdag kom jeg hjem fra Sør Afrika. Det var litt deilig å komme tilbake til Norge også, fordi om det ikke frista å høre at det var -13 grader da vi landa..Men nå starter konkurransesesongen, og det gleder jeg meg til!!!

Min første konkurranse går i Tsjekkia et sted.. jeg sitter litt ufrivillig strandet på flyplassen i Wien etter litt billettkluss.. Skal tilbringe noen timer på en veldig øde flyplass.. enten det eller så befinner jeg meg på feil sted iallefall..:) Internett-tilang var det iallefall:)

Jeg skal konkurrere imorgen, 26 og på lørdag 29 i samme land.. tror jeg..:) Det er ganske greit, for vi blir hentet på flyplassen og kjørt til hotellet og banen av arrangør.

Litt usikker på hvordan høydeformen er for øyeblikket, men det er bare å komme i gang! Et sted må man starte:) Jeg har iallefall fått sovet godt i min egen seng de få dagene jeg har vært hjemme:)

Ut på tur, aldri sur…^^ :P

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

En kommentar til Konkurranse!!

  1. steini sier:

    ♥♥♥ Fiiiin:)
    masse lykke til!!

Legg igjen et svar

Din e-post vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>