Om Lars Arne Pedersen

Hei alle som besøker bloggsida.

Før påske ble jeg utfordret av Nabonytt til å lage en bloggside og blogge litt her. Nå ser du at jeg er i gang – og jeg er veldig spent på hvordan dette skal utvikle seg. Jeg er samfunnsengasjert og deltar med fullt engasjement i det som skal være utviklingen av vår samfunn (her i Skaun, fylket og hele landet for den saks skyld). Utenriks saker er det også mulig å blogge om.

Det er viktig for meg å komme fram med små og store saker som opptar meg og som jeg tror opptar de besøkende. For å være sikker på om det «faller i smak» – så er det viktig å få tilbakemeldinger. Det kan skje gjennom å kommentere på bloggen, kommentere der hvor jeg legger ut linker på facebook, eller å ta direkte kontakt.  Ta en part med meg på telefon 920 38 755 eller send meg en e-post (larsarnep@hotmail.com).  Og enda bedre – når du treffer på meg ett eller annet sted i kommunen – så skal jeg love å ha tid til deg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>