Om Erik Fenstad

Dette er bloggen min :-) Jeg er en aktiv person i lokalmiljøet i Buvika, og som politiker i Skaun kommune. Jeg har 3 herlige unger i skolealder, 2 på Buvik barneskole og en i 8. klasse i Børsa. Jeg er 42 år og jobber som ingeniør i Telenor på Tyholt. Rettferdighet og framsnakking opptar meg!

2 Comments

 • Thomas Schanche
  21. november 2011 - 10:22 | Permalink

  Barnehage i Buvika.

  Hei, ser at dere vil utsette byggingen av barnehage, det er forståelig om kostnaden med å bygge i skråningen vil koste flerfoldige millioner ekstra, er det ikke en annen tomt som kan brukes nærmere Prix?
  Har kommunen oversikt over hvor mange nye unger som har kommet og som kommer til Buvika?
  Hvordan blir barnehagedekningen i Buvika til neste høst?

  • erik
   21. november 2011 - 15:23 | Permalink

   Hei Thomas. Takk for tilbakemelding. Tomtene nærmere Prix er satt av til bolig/næring, så det er vanskelig å gjøre om. Det mest ideelle, gitt at Hammerdalen ikke går, hadde vært mot Brekka. Men der er det mye landbruk :-) Time will show.
   Jeg har ikke sett tallene fordelt på «skolekrets». For kommunen som sådan er behovet 500, og vi har 507 plasser. Jeg tror det nok kommer en barnehage til i Buvika, ikke minst fordi den i Pundslia er nedslitt. Poenget til Høyre er å se dette nå i sammenheng med samfunnsdelen av kommuneplanen, og at man så tar de riktige skritten første når det gjelder investering.
   Hilsen Erik,
   on his way home from Gardermoen

 • Legg igjen en kommentar

  Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>