Godt valg …

Godt valg!

Vi er nå inne i sluttspurten på valgkampen. Den har vært kortere enn vanlig, og det har kanskje ikke vært så dumt. Ordføreren sa i skoledebatten på Viggja at ikke alle partier har samme mening før og etter et valg. Det har Høyre. Vi ønsker 3 skoler i Skaun, men vi ønsker også en utredning av konsekvensene av dette før den endelige beslutning blir gjort. Alle skal bli hørt, det lover jeg!

Man bør også ha samme mening og standpunkt gjennom en valgkamp, i hvert fall beholde det i en uke. Det har ikke ordføreren. I dagensaviser sier han at det har kommet opp noe nytt når det gjelder nattvakten på Vennatunet som gjør at man vil likevel beholde denne. Det har IKKE kommet opp noe nytt. Hadde det vært tilfelle så hadde det vært naturlig å ta det opp i Formannskapet sist onsdag, og ikke i et kryptisk leserinnlegg i dagens aviser. Du skaper igjen usikkerhet på Vennatunet herr ordfører, og det er ingen tjent med.

Når vi er inne på temaet, lederspalten som Morken har skrevet i Sør-Trøndelag kan umulig være basert på at han selv har vært til stede. Høyre tåler at aviser har politiske vinklinger, men direkte feil bør man unngå. Høyre har aldri sagt at man vil ha 2 (to) skoler i Skaun. Vi ønsker 3 skoler, og begrunnelsen er gitt i herr Morken sin egen avis 2. september 2010. Jeg kjenner ikke motivene til herr Morken, men lederen som er skrevet om paneldebatten på Venn kan heller ikke være helt faktabasert. Høyre sa at i et leieforhold mellom beboere og kommunen, så er det naturlig å ta opp uenighet direkte med utleier, og ikke skape et kunstig høyt konfliktnivå i avisa. Dialog og ikke konfrontasjon er vel et stikkord.

Mandag er det valg – bruk stemmeretten din uansett part. Høyre går til valg på kunnskap i skolen; Kvalitet i omsorgen; Trygge lokalsamfunn og gode veier.

Godt valg!

Share on Facebook

One comment

 • Svein H. Antonsen
  10. september 2011 - 17:25 | Permalink

  Lykke til med å få redaktør Anders Morken til å:
  1. Innrømme faktiske feil
  og 2. Korrigere feil han har publisert.

  Siden du er «forholdsvis fersk» i Skaunpolitikken er det ikke sikkert du kjenner til redaktør Anders Morkens AUF-bakgrunn og at hans søster, journalist Catharina Morken i samme avis, var kommunestyrerepresentant og utvalgsleder for AP i Skaun kommune i valgperioden 1999-2003.

 • Legg igjen en kommentar

  Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>