Om Meg

Hei! jeg er en aktiv utøver og satser alt på syklingen for og oppnå mine mål.

Navn: Andreas Eidsli
Født: 14.02.1994
Idrett: Sykkel
Klubb: Gauldal Sykleklubb
Bostede: Skaun
Skole: Melhus Videregonde

Min 5 års plan!

Mål 2012.

Andre års junior da er målet å være landslagsaktuell og få være med på landslagssamling og forhåpentlig vis et Verdens cup ritt.

  • Topp 1 Rankingritt
  • Topp 3 Norges Cup
  • Topp 8 Norges mesterska fellesstart
  • Topp 10 internasjonale UCI ritt (viss det blir noe)
  • Topp 3 som lag i U6 cycle tour i Sverige + noen gode plasseringer.
  • Topp 3 Norges mesterskap lagtempo
  • Topp 5 Norges Cup sammenlagt
  • Representer Norge Internasjonalt

I denne sesongen er målet å bli sterkere og kjappere. Jeg har tenkt å være helt i teten på de fleste ritt for og få gode sammenlagt plasseringer.

Mål 2013.

Første års senior er målet å henge med til mål i starten på sesongen og mot slutten være med i det avgjørende bruddet. På tempo satser jeg på topp 10 plasseringer i løpet av sesongen. Jeg satser også på å få kjøre mer ritt i utlandet med de beste.

Mål 2014.

Andre års senior skal jeg ha mer fokus på enkelte ritt og kjøre mer offangsivt. Få vist meg mer fram som person kjørestyrke både alene og med andre i brudd. Topp 10 plassering nasjonalt på fellesstart. Fortsette å kjempe for å være i teten på tempo og nærme meg 50 km/t i gjennomsnitt fart på innviduelle tempo ritt.

Jeg skal bli bere på lnge spurter.

Mål 2015.

Tredje års senior. Helt i teten over bakketopper og klare pallplass med samme motstand som i de nasjonale rittene + nasjonale ritt. NM fellesstart skal jeg være med helt i teten. Pall palass NM tempo. Satse på diverse trøyer i etappe ritt internasjonalt. Være med på et halvproff lag der jeg får sjansen til og utvikle meg og kanskje spesialisere meg mer. Sette opp plan på forhånd hva jeg skal gjøre i rittet og følge den.

Mål 2016.

Delta i U23 VM. Sattse på noen seire i store internasjonale ritt, og satse mer på sammenlagt plasseringer i etapperitt. Bli flinkere til og følge planen jeg har satt opp på forkant.